En marxa els campus i parcs infantils de Setmana Santa

Comparteix

Les propostes es duen a terme cada matí fins dijous.

Segon dia de vacances de Setmana Santa i també de les activitats per als escolars. Enguany a l’Ametlla de Mar, s’organitzen fins a tres propostes de campus esportius i parcs infantils, que combinen el lleure i l’ensenyament.

El parc més important en nombre d’inscrits és el que organitza la regidoria de Joventut, que enguany té una seixantena d’infants. Entre les activitats destacades hi ha tallers mediambientals i de sostenibilitat, també descoberta pel Delta de l’Ebre, jocs de conscienciació animal i activitats musicals. Així ho explica el regidor de Joventut, Jordi Llaó.

En l’àmbit esportiu, s’afegeix als de futbol i gimnàstica rítmica. Totes les activitats estan organitzades en horari de matí i s’estan duent a terme des d’aquest dilluns i fins dijous.

Comparteix