Els joves tenistes caleros a la 2a prova del Circuit Promeses

Comparteix

La valoració per part del Club ha estat molt positiva.

El tenista calero Lander Garcia va classificar-se per jugar la final consolació de la categoria infantil a la 2a prova del Circuit Promeses Terres de l’Ebre, que es va disputar el dissabte 9 d’abril a les pistes del Club de Tennis Tortosa.

Garcia va guanyar la semifinal per un clar 4/0 i 4/1. La final la disputarà el pròxim 23 d’abril.

Per la seva part, Toni Ferreiro, en categoria Aleví, també en el quadre de consolació, es va imposar per un doble 4/0 en quarts de final i va perdre en semifinals per 1/4 i 3/4 (7/2), en un segon set molt disputat, mentre que Rubén Álvarez perdia el seu partit de quarts de final per 1/4 i 0/4.

Ivan Ferreiro és el president del Club de Tennis l’Ametlla de Mar.

La 3a prova del Circuit Promeses Terres de l’Ebre es disputarà al Club Esportiu Amposta del 17 al 29 de maig.

Comparteix