El sector turístic de l’Ametlla de Mar confia assolir el 80% d’ocupació per Setmana Santa

Comparteix

La bona previsió meteorològica, a partir de dijous, preveu concentrar el gruix de reserves al cap de setmana.

Aquestes vacances de Pasqua, s’espera una ocupació turística alta a l’Ametlla de Mar, sobretot els dies festius, tant en hotels, càmpings com cases de lloguer. La meteorologia serà el factor clau per animar als turistes, d’última hora que encara no tinguin reserva, a visitar el municipi.

Les reserves en hotels, allotjaments de lloguer turístic i càmpings de l’Ametlla de Mar van a bon ritme i s’espera que augmentin de cara al cap de setmana. Concretament, el sector turístic de la població confia assolir el 80% d’ocupació o, fins i tot, superar-lo.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, espera que sigui l’inici d’una bona temporada per tot el sector turístic i per l’economia del municipi.

Pel que fa a la resta de municipis de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, es preparen també per a una Setmana Santa similar abans de la pandèmia. Segons la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), el públic és de proximitat i familiar, concretament català, basc, navarrès i en menor mesura, francès.

A banda també moltes de les empreses de turisme nàutic han començat la temporada. Algunes de les propostes incloses al catàleg de l’Ametlla de Mar Experience són des de busseig i snorkel, caiac, lloguer d’embarcacions, fins a excursions marítimes i senderisme. Es pot consultar l’oferta nàutica disponible per Setmana Santa, fent clic en aquest enllaç.

Comparteix