La Cala es posa les piles pel Dia Mundial de l’Activitat Física

Comparteix

Activitats gratuïtes al cem La Cala, caminada popular o xerrada sobre conscienciació alimentària entre les propostes per commemorar aquest dia al municipi.

Aquest dimecres, 6 d’abril, es commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física. L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, en col·laboració amb altres centres del municipi, han preparat activitats de participació ciutadana per a tots els públics.La jornada té com a objectiu la promoció de l’activitat física en tots els àmbits i franges d’edat.

D’entrada, la regidoria d’Esports ha preparat diverses activitats al cem La Cala, que seran gratuïtes per a tothom, amb l’afegit que tots aquells que les vulguin continuar, tindran la matrícula gratuïta amb permanència fins al 30 de juny, durant tot el dia. Seran classes dirigides des de primera hora del matí fins a última hora del dia: Aqua gym, Pilates, Dance kids, Duatló i Cicló/Pump i Cross box games.

A més i de manera conjunta amb el Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar, s’ha organitzat una caminada popular que recorrerà tota la façana marítima del municipi. La caminada sortirà a les 11 h del matí de davant del CAP i tindrà una durada d’entre 45 minuts i una hora.

Aquesta no serà l’única col·laboració de la jornada a càrrec del CAP, ja que conjuntament amb l’Escola Sant Jordi, han organitzat una xerrada sobre conscienciació alimentària, destinada als alumnes dels cursos de cicle superior, la qual anirà a càrrec dels nous referents en nutrició i benestar emocional del CAP, Sandra Carreres i Gerard Mallafré.

Jordi Llaó, regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, explica l’objectiu de les activitats.

De cara a la tarda, la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar ha previst un entrenament en família, és a dir, que els familiars de les gimnastes, podran participar d’un entrenament especial i així compartir les seves experiències.

Comparteix