Intervenen dos tones i mitja d’haixix a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La intervenció va tenir lloc a la zona de la platja Torrent del Pi.

La Guàrdia Civil va confiscar prop de 2.500 quilos d’haixix a la platja Torrent del Pi. Els dos detinguts van ser sorpresos mentre descarregaven els 77 fardells que van ser intervinguts.

Durant un servei de vigilància costanera, la Guàrdia Civil va detectar com una llanxa intentava acostar-se a terra a la zona de platja Torrent del Pi. Un cop activat el protocol per a aquest tipus de casos, agents especialistes en la lluita contra el narcotràfic de la Unitat de Policia Judicial de Tarragona, així com el personal de l’OCON (Organisme de Coordinació d’Operacions Contra el Narcotràfic), recolzats en tot moment per mitjans tecnològics de què disposa el SIVE (Sistema Integrat de Vigilància Exterior) a la província de Tarragona per al control i vigilància del trànsit marítim, es van traslladar de manera immediata a la zona.

Un cop va tocar terra la llanxa, agents del dispositiu van poder intervenir la partida i detenir els dos individus que descarregaven la droga en aquell moment. Finalment es van intervenir 77 fardells d’haixix, 51 bidons de gasolina que contenien més de mil litres de combustible i una furgoneta amb què pretenien abandonar la zona.

Investigadors de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil especialitzats en la lluita contra el narcotràfic han obert una investigació per identificar la resta de persones que van participar a la partida. Les diligències i els detinguts han estat posats a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 3 en funcions de guàrdia de Tortosa.

La Guàrdia Civil segueix incrementant la vigilància en aquesta província per tancar una possible porta d’accés de l’haixix a Espanya i la resta d’Europa, en advertir un augment en els intents de partida de substàncies estupefaents al litoral català.

Comparteix