El bàsquet calero perd a la pròrroga el partit davant del Teresianes de Tarragona

Derrota dels calerosper 82 a 79.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre diumenge a la tarda a la pista del Bàsquet Teresianes de Tarragona per 82 a 79, en un partit que va necessitar pròrroga per conèixer el guanyador.

I és que el temps reglamentari va finalitzar amb empat a 73 i van ser necessaris 5 minuts de temps afegit.

Els caleros van remuntar en el segon i tercer parcial un desavantatge inicial de 5 punts, ja que, tot i arribar al descans dos punts per sota dels tarragonins en el marcador, en el tercer quart va poder posar-se per davant. Ja en l’últim parcial, els tarragonins van aconseguir igualar el marcador.

Molta igualtat en un partit, en el qual la màxima diferència no va superar els set punts, tot i l’encert tarragoní, que va transformar onze llançaments des de la línia de 3 punts, per sis dels caleros. A la pròrroga, els tarragonins van estar més encertats i es van emportar el partit 82 a 79.

El màxim encistellador de l’equip calero va ser Aitor Gavilán amb 36 punts. Gavilán analitza el resultat.

Després d’aquesta derrota, els caleros són 2 s amb 3 punts a la classificació. El pròxim diumenge els de l’Ametlla de Mar visiten la pista de l’Arboç.