L’equip federat de pàdel del Club de Tenis l’Ametlla de Mar recupera el lideratge

Comparteix

Dos 3 a 0 en els dos partits disputats el passat cap de setmana.

L’equip federat de pàdel del Club de Tenis l’Ametlla de Mar ha recuperat la 1a posició de la classificació del campionat Absolut de la 4a categoria de Tarragona, imposant-se en els dos partits disputats el passat cap de setmana.

Divendres, en la recuperació de la 5a jornada l’equip del CT L’Ametlla de Mar, es va imposar per un clar 3 a 0, davant del Club Sports E. de Vinyols, un dels millors equips de la categoria. La parella formada per Marc Medrano i Jaume Pijoan es va imposar per 6/4 i 6/3, mentre que el duet Jordi Torres i Albert Bardí ho va fer per 6/1 i 6/4. En l’últim partit de la jornada, l’Antonio Callau i l’Ivan Fernández van guanyar per un 6/3 i 6/1.

Diumenge, l’equip es va desplaçar a Reus per jugar la setena jornada, imposant-se per 3 a 0, al CT Monterols C. La parella formada per Jordi Boyer i Ivan Ferreiro es va imposar per un doble 6/1, mentre que Marc Medrano i Jordi Torres van guanyar el seu partit per 6/4 i 7/6, i per últim, el partit més disputat va ser el de la parella Aitor Lallana i Ivan Fernández que van guanyar per 6/7 6/3 i 6/2.

Jordi Torres és component de l’equip de pàdel.

Amb aquests dos triomfs, els caleros recuperen la 1a posició a la classificació amb 14 punts, posició que comparteixen amb el Marcambrils. El pròxim diumenge juguen a les pistes del Club Esportiu Amposta.

Comparteix