El Club de Tennis l’Ametlla de Mar present al Circuit Promeses i a la Lliga supertennis

Comparteix

El Club de Tennis l’Ametlla de Mar participa simultàniament en dos competicions territorials per a categories de promoció, amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar aquesta modalitat esportiva al municipi.

El Club de Tennis té una seixantena d’associats i actualment hi ha una vintena de joves que l’estan practicant de manera habitual, amb entrenaments periòdics i fins i tot alguns, competint. Ivan Ferreiro, president del Club, explica que la competició és la clau de la motivació dels més joves.

Quatre tenistes joves del Club, participen en el Circuit Promeses de les Terres de l’Ebre. Ells són Rubén Álvarez i Toni Ferreiro, a la categoria aleví i Landen García i Mar Cid, a la categoria infantil.

El Circuit Promeses, creat des de la Federació Catalana de Tennis i amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, pretén impulsar i potenciar la pràctica del tennis a les Terres de l’Ebre, amb un caràcter més promocional que la majoria de competicions.

El Circuit Promeses Tennis Terres de l’Ebre compta amb 4 proves. La primera es va disputar al Club Tennis Serramar d’Alcanar-platja del 5 al 27 de febrer; al Club Tennis Tortosa l’acull del 12 de març al 3 d’abril; al Club Esportiu Amposta ho farà del 17 al 29 de maig i l’última, tindrà lloc al Club Tennis l’Ametlla de Mar del 8 al 30 d’octubre.

Per altra banda, diumenge al matí es va celebrar a les pistes de tennis del cem La Cala, la segona prova de la Lliga Super Tennis Terres de l’Ebre, trobada lúdic-esportiva de caràcter mixt que també pretén potenciar la pràctica del tennis entre els joves del territori. A la jornada hi van participar 4 equips, el CT l’Ametlla de Mar, CE Amposta, CD Roquetenc i el Tennis Racket. La victòria va ser pel CD Roquetenc.

En aquestes proves hi participen tenistes d’entre 7 i 9 anys. El Club de Tennis l’Ametlla de Mar està representat per sis tenistes: Daniela Álvarez, Aina Ferreiro, Edgar Aliau, Roc Aguilar, Marc Pijoan i Arnau Estrada.

Comparteix