Entrada gratuïta a canvi d’ajut humanitari en el partit amb el Flix

Comparteix

Es necessiten productes de primera necessitat com menjar, productes sanitaris o higiènics.

La junta de la secció esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar ha decidit convertir el partit que jugarà el 1r equip de l’entitat aquest dissabte a la tarda davant del Flix, en una acció humanitària a favor d’Ucraïna.

L’entitat social i esportiva oferirà l’entrada gratuïta al partit, a tots aquells que vagin al camp amb productes de primera necessitat, que posteriorment s’enviaran per contribuir al suport internacional cap a les famílies ucraïneses que estan patint els efectes de la invasió russa.

Entre els productes de primera necessitat hi ha llaunes de conserva, llegums, llet, galetes, melmelada, cafè soluble o sucre, a més de medicaments com el paracetamol o l’ibuprofen, el Dalsy, l’Apiretal o l’alcohol, a més de Betadine, gasses, benes o bolquers.

Rafel Aixart és el president del club.

El partit davant del Flix, que correspon a la 21a jornada del Campionat de lliga de la 3a Catalana, es jugarà aquest dissabte a les 17 h.

Comparteix