El Poliesportiu Galetet acull la 1a fase del Campionat Comarcal de Patinatge

Es preveu l’actuació de 80 patinadors individuals i 3 grups.

El Poliesportiu Municipal ‘Galetet’ de l’Ametlla de Mar serà l’escenari, dissabte 19 de març, de la primera jornada del campionat comarcal de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre que organitza el consell esportiu.

Serà a partir de les 9 del matí i d’acord amb el programa oficial, es preveu l’actuació de 80 patinadors individuals i 3 grups.

Els patinadors i patinadores del Club Patí l’Ametlla de Mar, 28 en total, hauran de canviar el xip, ja que les coreografies preparades, res tenen a veure amb les que estan desenvolupant en les seves participacions en els òpens de la Federació Catalana de Patinatge. Així i tot, Nerea Bertomeu monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar, espera bons resultats.

A més de la presència dels esportistes del Club Pàti l’Ametlla de Mar, hi haurà representació de Deltebre, el Perelló, Dertusa i Jesús.

La jornada s’oferirà en directe via streaming a través de l’enllaç de Youtube.