El Bàsquet l’Ametlla enceta diumenge la 2a fase davant del Mora d’Ebre al Galetet

Comparteix

El pròxim partit serà diumenge, a les 18.30 h, al Poliesportiu Municipal Galetet.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, encetarà aquest diumenge a la tarda la seva trajectòria a la 2a fase del Campionat Territorial, després de classificar-se a la 4a posició al final de la fase regular.

Els caleros debuten diumenge i ho faran a casa davant d’un vell conegut, el Bàsquet Mora d’Ebre.
Els caleros arriben a la segona fase, després d’una molt bona 1a fase en la qual fins i tot, van tenir opcions de classificar-se a la tercera posició. Als de l’Ametlla de Mar, els acompanyaran el Bàsquet Mora d’Ebre, 3r classificat, el Rocabruna sots-25 de les Borges del Camp, 5è i la Sénia 6è, i s’afegeixen Bàsquet Arboç, Teresianes, Vila-seca Groc i Calafell Mas, que es van classificar del 3r al 6è a l’altre grup.

Davant de l’inici d’una segona fase molt igualada, Juanfran Chacón, entrenador de l’equip, diu que la feina ja està feta i que la seva principal preocupació és consolidar el treball que es va fer amb el grup a la 1a fase.

Quant al pròxim rival, el Bàsquet Mora d’Ebre, els caleros compten com a precedent aquesta temporada, amb una victòria al Galetet i una derrota a la pista morenca. El partit serà diumenge a les 18.30 h al Poliesportiu Municipal Galetet.

Comparteix