Els veterans de la Cala empaten a 0 al camp del Tortosa

Comparteix

Els caleros es troben a la 6a posició amb 18 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va empatar diumenge a 0 gols al camp dels veterans del Tortosa. En un partit molt igualat, els caleros van desaprofitar un penal, que hagués posat als de l’Ametlla de Mar per davant.

Els caleros van disposar de les seves opcions i fins i tot van desaprofitar un penal a l’inici de la segona part, tot i que els tortosins van prémer l’accelerador en els últims minuts i també haguessin pogut marcar. Qualsevol dels dos equips hagués pogut emportar-se els tres punts, tot i que el més just va ser un empat.

Joan Pere Llambrich, entrenador dels veterans considera just l’empat.

Amb aquest empat, els caleros es veuen superats per l’Alcanar a la classificació i se situen a la 6a posició amb 18 punts. Els de l’Ametlla de Mar tindran aquest cap de setmana l’oportunitat de recuperar-la, ja que vistent l’Alcanar en partit recuperat de la 10a jornada, encara en un camp i horari per determinar. En cas de guanyar, els caleros no només superarien als canareus, sinó també al Tortosa, tenint a l’abast la 4a posició.

Comparteix