Segon dia del temporal de mar i vent a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest dimarts s’incrementa el risc de la situació marítima, per això es recomana als ciutadans que augmentin la precaució i evitin accedir a les platges.

Aquest dimarts arriba el plat fort del temporal de mar associat a la borrasca Celia, una gran pertorbació que s’ha format al golf de Cadis. S’ha emès un avís de situació meteorològica de perill per estat del mar i s’ha activat també el pla d’actuació d’emergència municipalen fase d’alerta.

La borrasca Celia afectarà amb força aquest dimarts, sobretot en l’àmbit marítim on s’incrementa el risc amb una probabilitat alta d’onades que poden superar els 4 metres. El vent continuarà bufant, però no es preveuen ratxes fortes.

Davant la mala previsió, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de situació de perill per estat del mar de 4/6 a tot el litoral català. Per la seva banda, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha activat també el pla d’actuació d’emergència municipal en fase d’alerta.

Pet tot plegat, es recomana als ciutadans que augmentin la precaució i evitin accedir a les platges. Així mateix es recorda la prohibició d’accedir als espigons de la platja i d’entrar a l’aigua.  El Servei d’Urgències Municipal també ha recomanat revisar els objectes dels balcons i sostres que puguin despendre’s i causar perill per a les persones.

Comparteix