Li arrabassen l’empat a l’infantil al camp del líder

Comparteix

Aquest cap de setmana el futbol base de l’Ametlla de Mar ha assolit victòries importants. És el cas del Cadet i els Alevins, i en alguna derrota injusta com la de l’Infantil al camp del líder.

El Cadet va obtenir una treballada victòria per 1 a 2 al camp de l’Ascó amb gols d’Àlex Estrada i Jahve Moreso en els últims instants de partit. Els caleros han recuperat la 4a posició. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Per la seva part, l’infantil va perdre injustament amb l’Amposta per 3 a 2, després d’anar empatats amb gols d’Hector Montaña i Unai Iruela. Una decisió arbitral inacceptable i reconeguda com a error posteriorment per l’àrbitre va donar injustament la victòria al líder. Els caleros es mantenen 7 s a la classificació. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

Quant als alevins, l’A a la 1a divisió, va guanyar 0 a 2 al Roquetenc amb un doblet de Gorka Brull. Els de l’Ametlla de Mar pugen a la 9a posició, mentre que l’Aleví B a la 3a divisió, va guanyar 1 a 5 al camp de l’Escola Delta amb gols de Pau Vilabrú i doblets de Derek Alcaide i Jofre Iruela. Segueixen 9 s però empatats a punts amb el 8è.

Si parlem del futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre 3 a 10 amb el Roquetenc. Els caleros són 5 s a la classificació.

Per la seva part el prebenjamí Seitonillos va ajornar el seu partit.

Menció a part mereix l’ajornament del partit del juvenil amb la Rapitenca B, ja que tot i no jugar, la victòria del Tortosa al camp de l’Ascó estreny encara més la lluita per les posicions de promoció d’ascens i milloren les opcions dels caleros, que impliquen guanyar dissabte al camp del Tortosa B.

Comparteix