Cap de setmana de resultats negatius al futbol base

Comparteix

Jornada negativa pel futbol base amb les derrotes de l’Infantil, l’Aleví A i l’Aleví B.

Aquest passat cap de setmana, havia de ser de descans, tot i que els efectes de la pandèmia en l’ajornament de partits al llarg de la lliga, ha obligat a aprofitar el cap de setmana, per tal de recuperar partits ajornats.

Aquest és el cas de la majoria d’equips del futbol base de l’AME de l’Ametlla de Mar, tot i que els resultats han estat majoritàriament negatius.

Aquest és el cas del cadet, que només va poder esgarrapar un punt del camp de l’Arnes, en partit jugat a Vall-de-Roures en empatar a 2 davant d’un equip molt pitjor classificat que els caleros. Els gols els van fer Unai Costa i Genís Margalef. Els caleros segueixen 4 s a la classificació.

Per la seva part l’infantil va perdre per 2 a 3 davant del Jesús Catalonia, equip amb el qui només el separaven tres punts. Els gols caleros, que van arribar a estar empatats a 2, els van marcar Biel Bardí i Marc Vila. Els de l’Ametlla de Mar segueixen 7 s en terreny de ningú.

Per la seva part, a la categoria aleví, l’aleví A, a la 1a divisió, va perdre per 5 a 4 a Ulldecona, després d’un bon partit. Els caleros, que van sortir tous al primer quart, van remuntar un 3 a 0 inicial per a posar-se 4 a 4 a 5 minuts del final, tot i que no van poder evitar el gol de la victòria de l’Ulldecona a l’últim minut de partit. Els gols caleros els van marcar Adrià Reixach, Jan Martí i Gorka Brull per partida doble. Els caleros són 10 s a la classificació, però amb tres partits menys que la majoria.

Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’equip.

Quant a l’aleví B, a la 3a divisió, va caure golejat per 1 a 11 davant del Jesús Catalonia, veient-se superats pels jesusencs també a la classificació. L’únic gol calero el va aconseguir Pere Quintana. Els de l’Ametlla de Mar són ara 9 s a la classificació.

Comparteix