Alta participació als Premis Literaris 2022 amb 125 originals rebuts

Comparteix

El passat 31 de gener es va tancar el termini d’admissió dels Premis Nit de Poesia 2022.

Els Premis Nit de Poesia, uns premis organitzats per CalaCultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, han rebut un total de 125 originals, procedents d’arreu de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears. Es tracta d’una xifra positiva, inferior al rècord històric de participació de l’any passat amb 165 treballs.

Dels 125 treballs rebuts, s’han presentat 50 títols al 30è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i 75 títols al 13è Premi Nit de Poesia al carrer.

El coordinador dels Premis Literaris, Joan Callau, explica que els premis ja estan consolidats i són referents per a veus emergents que aspiren a donar visibilitat el seu treball. A més comenta que es van endurir les bases, davant l’èxit històric de participació de l’any passat.

Ara, s’ha iniciat la valoració dels textos, i està previst que l’anunci del veredicte i el lliurament dels premis tinguin lloc la nit de dissabte 11 de juny en un acte públic, dins del marc de la coneguda Nit de Poesia al carrer.

Els guanyadors dels premis seran notificats de seguida que es produeixi el veredicte, i els seus llibres es publicaran oportunament a Pagès editors a les col·leccions Lo Marraco (narrativa) i La Suda (poesia), amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix