La calera Hannah Pallarés primera a l’Open TGN Avançat de patinatge

Comparteix

El 2n Open TGN Avançat serà el dia 30 d’abril a Cunit.

El 1r Open TGN Formació serà el dia 2 d’abril al Poliesportiu Municipal Galetet.

La patinadora calera Hannah Pallarés va ser profeta a la seva terra i es va classificar a la primera posició en el 1r Open Tarragona Avançat de patinatge disputat el passat dissabte al Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar. L’altra calera, Meritxell Flores va ocupar la 5a plaça.

La patinadora del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar es van imposar a les seves rivals de la categoria infantil nivell 8 on competirà aquest any, després de la reestructuració de competicions, categories i nivells que ha fet recentment la Federació catalana de Patinatge.

L’altra patinadora calera que hi participava, Meritxell Flores, també va obtenir un bon resultat en classificar-se a la 5a posició en la categoria junior nivell 8.

Nerea Bertomeu és monitora del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar.

El 1r Open TGN Avançat per als nivells 8, 9 i 10 va comptar amb una seixantena de patinadors i patinadores representants d’una quinzena de clubs de la demarcació de Tarragona.

El 2n Open TGN Avançat serà el dia 30 d’abril a Cunit.

El Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar també acollirà el 2 d’abril el 1r Open TGN Formació pels nivells 5, 6 i 7.

Comparteix