La Federació Catalana sanciona el filial de la Cala per insults del públic a l’àrbitre

Comparteix

La junta de la SCER ha demanat als aficionats caleros que mantinguin el respecte als jugadors o àrbitresen les instal·lacions.

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha sancionat l’equip filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar a disputar el pròxim partit a porta tancada.

L’àrbitre va fer constar a l’acta del partit davant del Perelló B del grup 20 de la 4a Catalana, que va haver d’interrompre el joc en dos ocasions per insults cap a la seva persona i jugadors rivals, procedents d’una part de la grada on hi havia aficionats locals. A més, el Comitè de Competició ha amenaçat de tancar el camp si es tornen a produir els mateixos incidents, imposant la màxima sanció.

Tot i mantenir, que els primers insults es van proferir per part d’un aficionat visitant, la junta ha demanat als aficionats caleros que deixin d’insultar, sigui jugadors visitants, o àrbitres a les instal·lacions esportives municipals.

Rafel Aixart és el president de la secció esportiva de la S.C.E.R

Així doncs, el pròxim partit a disputar a casa pel filial, dissabte a les 15.30 h davant del Pinell, es disputarà a porta tancada i sense la presència de públic.

Per altra banda, el 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquesta tarda a partir de les 20.30 h a casa, el partit ajornat fa dues setmanes a causa de la Covid davant de la Cava.

Els caleros afronten el partit després de perdre al camp del Gandesa per 2 gols a 0, tot i donar molt bona imatge, mentre que els caveros venen de golejar a l’Olímpic Mora d’Ebre.

Des de la 8a posició de la classificació, els de l’Ametlla de Mar veuen el partit com una oportunitat d’apropar-se als llocs capdavanters, davant d’un bon equip com la Cava, al que estan convençuts de poder competir la victòria. Per aquest partit l’entrenador recupera el capità Xavi Callau.  Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

El cap de setmana és jornada de descans i la competició no tornarà fins a l’altra setmana amb el partit a casa davant del Tortosa B.

Comparteix