La Cala signa el conveni córner de la Diputació de Tarragona

Comparteix

Una vintena de municipis i entitats ebrenquen signen l’acord per promocionar la marca Terres de l’Ebre.

Un total de 19 ajuntaments i entitats públiques i privades vinculades al sector turístic ebrenc, entre elles l’Ametlla de Mar, han signat el conveni ‘córner’ del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la seva 14a edició. La signatura s’ha realitzat aquest dimecres en l’àmbit de les Terres de l’Ebre a l’Antic Escorxador de Tortosa.

Engunay, l’acord preveu la participació conjunta de 19 institucions públiques i privades, entre elles ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions, a sis fires nacionals, estatals i internacionals. El conveni també inclou altres accions de publicitat.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, destaca la importància del conveni.

Els signants participaran en fires com Navartur, a Pamplona; B-Travel, adreçada al públic català; Fitur, de Madrid, i també en fires de producte: la Fio de Monfragüe, la Falsterboo a Suècia i la Delta Birding Festival, a les Terres de l’Ebre.

Pel que fa a les accions de comunicació i màrqueting, es farà promoció als mercats català i espanyol. En concret, al mercat espanyol es realitzarà una campanya multicanal al País Basc, Aragó, Navarra, Madrid i el País Valencià. 

L’actuació contempla una inversió global de 129.450 d’euros. D’aquests, la Diputació n’assumirà 99.750.

Comparteix