Nova victòria de l’equip de Pàdel del Club de Tenis

Comparteix

Diumenge a les 11 jugaran a les pistes del CEM davant del Serramar d’Alcanar.

L’equip federat de pàdel del Club de Tenis l’Ametlla de Mar que competeix a la 4a categoria de l’Absolut Masculí de Tarragona Grup A, va tornar a guanyar aquest passat cap de setmana, en aquesta ocasió davant del Bahia de la Ràpita.

Els caleros, es van imposar per 2 partides a 1, amb victòries de les parelles Ivan Fernández-Jaume Pijoan i Joaquim Peña-Ivan Ferreiro i derrota de la parella Aitor Lallana-Marc Medrano.

Cal recordar que en el debut de la primera jornada davant del Tot Pàdel Reus jugat el 30 de gener a les pistes del CEM, els de l’Ametlla de Mar ja van assolir la victòria. En aquella ocasió, les parelles Ivan Fernández- Joaquim Peña, i la formada per Jaume Pijoan-Marc Medrano van aconseguir la victòria, mentre que Antonio Callau-Enric Vila van caure derrotats.

Ara els de l’Ametlla de Mar estan primers a la classificació amb 4 punts. La competició consisteix a jugar una lliga a dos voltes amb partits de tres partides per parelles cadascun.

El pròxim diumenge a partir de les 11, els caleros jugaran a les pistes del CEM davant del Serramar d’Alcanar.

L’equip esta integrat per 13 components i competirà amb altres clubs de la província com el Reus Monterols, Marcambrils, Club Pàdel Cambrils Apialia D, Club Tenis I Pàdel Serramar d’Alcanar, Club Esport E de Vinyols i els Arcs, Tot Pàdel Reus, Club Esportiu Amposta i Bahia Mar A de la Ràpita.

L’equip de pàdel federat del Club Tenis l’Ametlla de Mar està integrat per Antonio Callau, Jordi Boyer, Ivan Fernández, Ivan Ferreiro, Aitor Lallana, Marc Medrano, Joaquim Peña, Jaume Pijoan, Albert Puell, Enric Vila, Albert Bardí i Jordi Torres.

L’afició al pàdel ha crescut en els darrers anys a l’Ametlla de Mar. De fet, ja s’està jugant una lliga local de pàdel amb la participació de 38 parelles repartides en quatre categories, Or, Plata, Mixta i femenina.

Comparteix