FBase.Tv retransmetrà tots els partits del futbol calero a casa

Comparteix

La previsió és que aquest servei es posi en marxa en dues setmanes.

La secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar que gestiona els equips de futbol de l’entitat, van signar en el transcurs del partit de la Festa Major de la Candelera, el conveni amb FBase.Tv, que permetrà veure tots els partits dels equips caleros de futbol per streaming.

A través de l’aplicació FBase.Tv, de manera fàcil i accessible, tots els que ho desitgin podran accedir a totes les imatges del que succeeix en el camp de futbol. Es retransmetran de manera automàtica i autònoma tots els partits, tant del 1r equip, el filial o el juvenil, fins a l’última de les categories inferiors, sigui quin sigui el seu horari, en temps real i es podrà veure des de qualsevol part del món i des de qualsevol dispositiu, sigui ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

A més, el lloc i l’hora ja no són rellevants, ja que es podrà veure qualsevol partit en qualsevol moment amb el sistema d’enregistrament. Aquest nou servei serà també de gran utilitat per a tots els tècnics i entrenadors dels equips caleros a l’hora d’analitzar partits i corregir tàctiques.

Rafel Aixart, és el president de la Secció Esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar.

De moment, encara no s’ha instal·lat la càmera, però està previst que pugui entrar en servei d’aquí a unes dos setmanes. Per utilitzar l’aplicació, només caldrà accedir a futbolbase.tv i registrar-se com a usuari.

Comparteix