El juvenil a seguir sumant davant del Santa Bàrbara

Comparteix

L’equip juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a casa a partir de les 14.15 h amb el Santa Bàrbara. L’objectiu es seguir sumant per mantenir-se en la lluita per les posicions de promoció d’ascens a la categoria preferent.

Els de l’Ametlla de Mar van sumar tres punts importants la setmana passada al camp del Jesús i Maria per mantenir-se a la segona posició. El Santa Bàrbara, és cuer amb 6 punts.

Juanjo Balfegó és l’entrenador de le’quip.

Per la seva part, cadet, infantil i aleví A de l’AME van ajornar els seus partits a causa de la Covid. El cadet ha hagut de tornar a ajornar el seu novament aquesta setmana.

L’infantil, 6è amb 16 punts té previst jugar dissabte a les 11 del matí a casa amb l’Olímpic Mora d’Ebre, cuer amb 0 punts.

L’aleví A, 9è a la 1a divisió amb 10 punts, té jornada de descans, mentre que l’aleví B, ha hagut d’ajornar el partit que tenia aquest cap de setmana amb el Jesús Catalònia B.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets, a la 5a posició amb 13 punts, juga a Valderobres, 3 r amb 18 punts, mentre que el prebenjamí Seitonillos, 5è a la classificació amb 15 punts, visita el camp de l’Ascó, cuer amb 0 punts.

Comparteix