La Cala a Godall amb l’objectiu de continuar escalant a la classificació

Comparteix

El primer equip es troba en 7a posició de la classificació amb 24 punts.

El filial està en 10a posició amb 21 punts.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, que diumenge a partir de les 16.00 h juga al camp del Godall, amb la moral alta després d’haver guanyat dissabte al líder, el Jesús Catalonia, imposant-se per 4 gols a 3.

Diumenge s’espera que pugui debutar el nou fitxatge de la Cala, Jack Cid, que reforçarà l’equip fins a final de temporada.

Tot i que el mal estat del terreny de joc preocupa al tècnic calero, l’objectiu és mantenir la dinàmica positiva per anar remuntant a la classificació.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros se situen 7 s a la classificació amb 24 punts i amb una ratxa d’imbatibilitat que s’allarga a set partits en els quals han sumat 17 de 21 punts possibles, el que significa que són el millor equip de la categoria des de la 8a jornada amb un balanç de gairebé quatre gols per partit a favor.

El filial de la Cala vol recuperar el camí de la victòria davant del Perelló.


El filial de la Cala juga aquest dissabte a les 16 h el derbi de la 4 Catalana, rebent a casa al filial del Perelló, un partit molt atractiu, que ha de servir al caleros per intentar trobar el camí de la victòria.

Els de l’Ametlla de Mar van perdre l’últim partit per 6 gols a 3 al camp de la Fatarella, un equip de la zona baixa de la classificació, allargant la dinàmica negativa dels darrers partits en els quals porten sumats 3 dels últims 18 punts possibles.

Jordi Subirats To ens parla del partit.

Els caleros són 10 s amb 21 punts i els perellonencs cuers amb 5.

Comparteix