Aquest diumenge debuta l’equip federat de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’equip, integrat per 10 components, comença diumenge i competirà amb altres clubs de la província.

Diumenge dia 30 de gener comença la seva trajectòria el primer equip federat de pàdel de l’Ametlla de Mar. Es tracta d’un equip integrat al Club de Tennis l’Ametlla de Mar que competirà a la 4a categoria de l’Absolut Masculí de Tarragona Grup A.

L’afició al pàdel ha crescut en els darrers anys a l’Ametlla de Mar. De fet, ja s’està jugant una lliga local de pàdel amb la participació de 38 parelles repartides en quatre categories, Or, Plata, Mixta i femenina.

La competició consisteix a jugar una lliga a dues voltes amb partits de tres partides de parelles cadascun. La victòria és al millor de tres.

L’equip estarà integrat per 13 components i competirà amb altres clubs de la província com el Reus Monterols, Marcambrils, Club Pàdel Cambrils Apialia D, Club Tennis I Pàdel Serramar, Bye, Club Esport E, Tot Pàdel Reus, Club Esportiu Amposta i Bahia Mar A.

Diumenge debuten amb el primer partit de lliga a les 11 del matí, que serà l’horari habitual dels partits de casa, a les pites de pàdel del CEM, davant del Tot Pàdel Reus.

L’equip de pàdel federat del Club Tennis l’Ametlla de Mar està integrat per Antonio Callau, Jordi Boyer, Ivan Fernández, Ivan Ferreiro, Aitor Lallana, Marc Medrano, Joaquim Peña, Jaume Pijoan, Jordi Torres, Albert Puell, Albert Bardí i Enric Vila.

Comparteix