La Covid es dispara i es registren 224 casos actius a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Una xifra rècord en tota la pandèmia.

Es preveu que en els pròxims dies millori la situació.

L’Ametlla de Mar segueix la tendència de la resta de municipis amb l’augment de casos de Covid-19 que s’ha accelerat per l’òmicron. En els últims dies –de l’1 al 10 de gener s’han registrat 201 casos i a dia d’avui, hi ha 224 casos actius.

La incidència continua disparada, tal com reflecteixen els 28 positius detectats per Salut en les últimes 24 hores. De fet, en les darreres setmanes, s’ha batut el rècord de nous casos diaris i d’actius al municipi.

L’avanç de la nova variant òmicron és fulminant i el ritme de contagis s’ha accelerat. Des de Salut, reiteren el missatge de la importància de la vacunació, sobretot davant l’increment de casos actual de la Covid i de l’expansió de la variant òmicron.

Per demanar hora, cal fer-ho a través de vacunacovidsalut.cat, a qualsevol dels centres de vacunació massiva, ubicats a Amposta, Roquetes i Móra la Nova. Si hi ha oferta de vacunes a l’Ametlla de Mar, també es pot demanar al Centre d’Atenció Primària del municipi, a través del mateix sistema.

Aquest dimarts també s’ha anunciat que el govern de la Generalitat no preveu prorrogar el toc de queda més enllà del 21 de gener, si es confirma una millora de la pandèmia. Una mesura de la qual l’Ametlla de Mar no es veu afectada. A més, la portaveu de l’executiu català, Patrícia Plaja, ha explicat que les xifres de contagis continuen sent ‘desorbitades’, especialment per la incidència de la variant òmicron, però ha apuntat que s’observa una desacceleració i indicis d’una futura millora.

Comparteix