L’Ajuntament ofereix noves propostes formatives per aquest hivern

Comparteix

Entre elles destaquen els cursos FOAP de confecció i publicació de pàgines web i el d’activitats de venda.

Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades.

La regidoria de Formació i Treball de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha encetat el període d’inscripcions per als cursos d’hivern que tindran lloc al Telecentre i que van destinats a diversos perfils, siguin pensionistes, aturats o treballadors en actiu. La majoria dels cursos són subvencionats.

Si parlem dels cursos del programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) amb certificat de professionalitat, destaquen dues propostes, la de confecció i publicació de pàgines web de 600 h i activitats de venda de 630 h, ambdós destinats prioritàriament per a persones aturades. La tècnica de la regidoria de Formació i Treball, Viqui Martí, destaca la importància d’aquests cursos.

A part i per a persones a l’atur, també s’organitza un curs de competències digitals bàsiques de 20 h. Aquest i els dos cursos FOAP estan totalment subvencionats.

Quant a la formació subvencionada per a treballadors en actiu, la regidoria proposa quatre cursos, un de comerç electrònic i botiga virtual 45 h, un d’analítica web i pla de màrqueting de 50 h, un d’eines Google de 30 h i un altre d’operacions amb carretons de 24 h.

Pel que fa als cursos destinats a pensionistes, hi ha el curs d’ús d’smartphone per dominar el teu mòbil, el de l’ús de la plataforma ‘Parla.cat’ i el d’exercicis per activar la ment.

A més, també se suggereixen tres possibilitats relacionades amb els idiomes: atenció al client del petit comerç, tant en anglès com en francès i alemany, de 30 h cadascun.

Per últim també s’ofereix un curs de mitja i ganxet de 20 h.

Els interessats han de fer les inscripcions al Telecentre, de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 h al matí. Les places són limitades. Es pot demanar més informació trucant al telèfon 977 45 72 69 o enviant un correu electrònic a telecentre@ametllamar.cat.

Comparteix