Tornada a la competició dels equips de futbol base amb victòries del juvenil i l’infantil

Comparteix

El juvenil va guanyar 9 a 0 al Gandesa i l’Infantil va guanyar 2 a 1 a l’Aldeana.

L’Aleví B va perdre per 0 gols a 3 contra el Gandesa i el Benjamí Llobarrets va perdre per 3 a 8 davant del Mora la Nova.

El Cadet i el Prebenjamí Seitonillos van ajornar els seus partits.

Els equips de futbol base de l’Ametlla de Mar van tornar a la competició després del període d’inactivitat de Nadal. El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va tornar amb golejada, imposant-se clarament per 9 gols a 0 al Gandesa amb gols d’Ousainou Jallow i doblets de Joan Salas, Denís Margalef, Manel Reverté i Isaac Tesón. Amb aquesta victòria els caleros segueixen en la lluita per les primeres posicions, ja que són segons amb 20 punts, per darrere de l’Ulldecona. Juanjo Balfegó destaca l’atractiu d’aquesta lliga.

El Cadet va ajornar el seu partit previst amb l’Arnes i l’Infantil va guanyar per 2 gols a 1 a l’Aldeana amb gols d’Iker Pallarés i Biel Bardí. Els de l’Ametlla de Mar han escurçat diferències respecte als equips de dalt. Ara són 6 s amb 16 punts. Xavi Borràs, entrenador de l’Infantil destaca la importància del partit.

L’Aleví B va perdre per 0 gols a 3 davant del Gandesa. Els caleros segueixen a la tercera posició per la cua amb 4 punts.

Quant al futbol escolar el benjamí Llobarrets va perdre per 3 a 8 davant del Mora la Nova i el prebenjamí Seitonillos va ajornar el seu partit.

Dijous a les 18.30 h es jugarà el partit de l’Aleví A davant de l’Amposta.

Comparteix