Prèvia del futbol calero del cap de setmana

Comparteix

El primer equip de la SCER es troba en 8a posició de la classificació.

El filial es troba en 9a posició de la classificació.

El 1r equip de futbol de la Cala juga aquest dissabte a les 18 h al camp del Roquetenc. Els caleros, que venen d’enllaçar tres victòries consecutives, davant de Corbera d’Ebre, Santa Bàrbara i Olímpic Mora d’Ebre, busquen la quarta davant l’equip revelació de la temporada.

Els de l’Ametlla de Mar en dinàmica positiva i havent sumat 13 punts dels últims 18 possibles, juguen dissabte al camp del Roquetenc, un equip que no perd des del primer partit de lliga, que va caure per la mínima amb el líder el Jesús Catalònia. Des de llavors, 6 victòries i 3 empats.

L’entrenador de l’equip, Xavi Subirats, és conscient de la dificultat, tot i que confia en la resposta de l’equip en un camp que tradicionalment no és massa propici als caleros.

Per la seva part, el filial juga dissabte a les 16.40 h a casa, davant del Camarles B. Els caleros arriben al partit havent perdut els dos darrers compromisos davant del Xerta i l’Ebre Escola B i havent d’afrontar un partit davant dels camarlencs que es preveu complicat. Els de Camarles van començar molt bé enllaçant 5 victòries consecutives, tot i que en darrers partits han estat molt irregulars.

L’entrenador del filial, Jordi Subirats, confia a recuperar el camí de la victòria.

Tant pel filial com pel primer equip, aquest serà el darrer partit d’aquest any fins al pròxim 8 de gener.

Comparteix