Gran projecció internacional del ball esportiu amb representació calera

Comparteix

Cristina Teba i Àlex Gascón van quedar en 3a posició en Sub-21 al International Napples Open de ball esportiu.

El cap de setmana de l’11 i 12 de desembre, la calera Cristina Teba i la seva parella de ball, Àlex Gascón, van participar en el prestigiós International Napples Open de ball esportiu, que es va celebrar a Caserta di Reggia, a prop de Nàpols (Itàlia). Un esdeveniment de gran ressò internacional del calendari de la World Dance Organisation.

El primer dia, Cris i Àlex de 16 anys, van ballar balls llatins en la categoria Sub-19 en la qual van participar 48 parelles d’arreu del món. Van passar a la final i van quedar quarts, a un esglaó del pòdium, un resultat inesperat i molt satisfactori.

El segon dia, la parella ho tenia més complicat en Sub-21, però es van atrevir a desplegar tot el seu ball fins a aconseguir pujar al calaix del tercer lloc, coronant així un magnífic cap de setmana que augura grans expectatives en l’àmbit internacional de la dansa esportiva.

Comparteix