Actuacions de manteniment del CAT a la canonada de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Es tracta d’uns treballs que es duen a terme després de qualsevol actuació d’urgència.

Aquest matí, el Consorci d’Aigües de Tarragona ha estat treballant per assegurar la total reparació de la canonada que es va veure afectada aquest passat dissabte, al seu pas per l’Ametlla de Mar.

Es tracta d’unes actuacions de manteniment que es realitzen després de qualsevol actuació d’urgències, que tenen l’objectiu d’assegurar el bon funcionament de la canonada i capacitar-la en plenes condicions.

Els treballs consisteixen en el buidatge de la canonada afectada, -abocant l’aigua al barranc del Bon Capó i als seus voltants- i soldadures interiors de la canonada. Són 10 hores d’actuacions aproximadament, que no afecten a l’aigua municipal, ja que es subministra el servei a base de dipòsits.

El buidatge a primera hora del matí ha provocat certes estancacions d’aigua que seran retirades amb maquinària especialitzada.

Pel que fa al motiu del sinistre de dissabte encara està en estudi. Es preveu que abans de Nadal, el CSIC visiti la canonada insitu per agafar-ne mostres i després poder-les analitzar.

Comparteix