El Club Patí l’Ametlla participa a la Final d’Interclubs obtenint molt bons resultats

Comparteix

Dues de les patinadores van obtenir podis i la majoria de les altres van quedar entre les deu primeres posicions.

El Club Patí l’Ametlla de Mar es va traslladar dissabte i diumenge passat al Pla de Santa Maria per competir a la Final d’Interclubs, l’última competició de l’any. Els resultats van ser molt satisfactoris, ja que Xènia Cèsar de Nivell 2 i Hannah Pallarés de Nivell 6 van quedar en 1a i 3a posició respectivament i la resta de patinadores també van assolir bones posicions.

Dissabte, van competir les patinadores de Nivell 1, 2 i 3. De l’1, Daniela Pèrez va quedar en  8a posició i Carla Monforte en 9a. Del Nivell 2, Xènia Cèsar en 1a posició i Abril Gonzalvo en 9a. I del Nivell 3, Àngels Llaó 6a, Anna Brull 12a i Iziar Monedero 16a.

Diumenge, va ser el torn de les patinadores dels Nivells 4, 5 i 6. Paula Serrano es va classificar en 5a posició, Gina Monforte en 17a i Hannah Pallarés en 3a, als seus respectius nivells.

La monitora del Club, Neus Pallarés, apunta que els resultats han estat molt positius.

Aquesta ha estat l’última competició de l’any. Pel que fa a la temporada també ha estat valorada molt positivament. L’esforç de les patinadores s’ha vist reflectit als resultats obtinguts en les diferents competicions. Les dues monitores valoren molt tot el treball que han fet les patinadores i la seva motivació pe seguir millorant cada dia.

Comparteix