El filial no aguanta el 0 a 2 de la primera part i acaba perdent 5 a 2 amb l’Ebre Escola B

Després d’aquesta derrota, el filial es troba en 9a posició a la classificació.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de L’Ametlla de Mar va perdre diumenge per 5 gols a 2 a casa de l’Ebre Escola Esportiva B. Els de l’Ametlla de Mar van fer una baixada de rendiment a la segona part que els va costar els tres punts.

I això que el partit va començar molt bé, ja que Alejandro Beza avançava als caleros al minut 14 i en el 19 Albert Bouzas establia el 0 a 2, i així es va arribar al descans.

A la segona part, dos gols en quatre minuts temps de començar, van igualar el marcador, en un partit en el qual a poc a poc els caleros es van quedar sense gas, fins que des del minut 70 al 78 L’Ametlla de Mar encaixarien tres gols més sense poder donar resposta ni reacció, finalitzant el partit amb un dolorós 5 a 2.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Els caleros són 9 s a la classificació amb 18 punts i el pròxim partit el juguen contra un rival directe a la classificació com el Camarles B.