L’Infantil de l’AME no pot amb un Amposta líder i més experimentat

Comparteix

Pels dos equips alevins va ser una jornada negativa ja que van perdre tots dos a casa.

L’Infantil de l’AME de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 1 gol a 3 davant da l’Amposta. Els caleros es van trobar al davant un líder sòlid que no va perdonar els errors locals.

I això que els de l’Ametlla de Mar es van avançar molt aviat en el marcador amb un gol de Biel Bardí al minut 16. Així i tot, la insistència ampostina  i els errors caleros van anar decantant la balança a favor dels visitants, que van guanyar finalment per 1 a 3. Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la meitat de la taula, 7 s amb 9 punts.

Cal recordar que tant el juvenil de la S.C.E.R, com el cadet de l’AME van descansar la passada jornada. Així i tot, el juvenil es manté líder després de l’empat de l’Amposta i la Rapitenca, i el cadet és 4t empatat a punts amb el tercer.

Pel que fa als alevins, va ser una jornada molt negativa, ja que van perdre tots dos a casa. L’Aleví A a la 1a divisió, va perdre per 0 a 4 davant d’un Roquetenc, que tot i estar a la zona baixa, va ser superior. Quant a l’Aleví B a la 3a divisió, va caure golejat per 0 a 10 davant d’un Jesús i Maria de la zona alta. Tots dos alevins seguiran una setmana més a la cua amb un sol punt en quatre jornades.

Si parlem del futbol escolar, el doble enfrontament entre caleros i ampolleros a terreny ampollero, van finalitzar amb victòries locals. El benjamí Llobarrets va perdre per 5 a 2 i el prebenjamí Seitonillos també va perdre per 6 a 1.

Comparteix