S’habilitarà un nou vial al carrer Camarles i es repararan diversos carrers de Les Tres Cales, de cara a l’any vinent

Comparteix

Les actuacions estaran finançades majoritàriament per la subvenció del Pla d’Actuació Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, de 338.600 euros.

L’any 2022, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar impulsarà dues obres importants al municipi: l’adequació integral del carrer Camarles amb la creació d’un nou vial i la reparació de diversos carrers de la urbanització de Les Tres Cales. Els projectes seran finançats majoritàriament pel Pla d’Actuació Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

Per una banda, el projecte del carrer Camarles és l’adequació integral del tram que comprèn el carrer Hort d’Albacar fins a l’11 de setembre, amb la creació d’un vial nou: s’habilitarà una calçada, voreres, s’asfaltarà i s’instal·laran els diversos serveis d’enllumenat, aigua i clavegueram. El projecte és valorat en un cost inicial de 197.000 euros.

Per altra banda, es destinaran 242.000 euros per reparar diversos carrers de Les Tres Cales. Majoritàriament carrers principals i d’altres que estan en molt mal estat, en són un exemple l’av. CalaForn, av. Tres Cales, av. del Mar, carrer de la Caleta o carrer Cala Vidre. En total, seran 18.300 m2 d’asfalt, amb l’aplicació d’aglomerat asfàltic, per aconseguir més durabilitat.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

La subvenció del PAM és de 338.600 euros. La previsió és que a finals d’any s’obri el període de licitació de les obres i de cara a l’any vinent, es comencin les actuacions.

Comparteix