L’Escola Municipal de Música estrena l’espai radiofònic ‘EMMsona’

Comparteix

Es tracta d’una col·laboració de l’EMMA amb la Cala RTV que s’emet els dimarts.

El passat dimarts, la Cala RTV va emetre la primera càpsula radiofònica gravada des de l’Escola Municipal de Música i post produïda per la mateixa ràdio. Cada dimarts, els oients de l’emissora municipal poden conèixer les diferents classes de l’EMMA i descobrir nous coneixements musicals, a través dels alumnes.

Uns minuts musicals acompanyen, des del passat dimarts, el ‘Sempre a punt’, el magazín matinal de la CalaRTV. Els alumnes mostren els seus instruments, diverses tècniques de solfeig o altres aspectes musicals, amb l’objectiu d’acostar i donar visibilitat el què fan durant tot el curs al centre.

Escoltem un fragment i seguidament el director de l’EMMA, Charly Tomas.

L’espai es pot escoltar als dimarts, d’11 a 11.30 h del matí o de 21 a 21.30 h en reemissió a la freqüència municipal 107.3 FM o pel portal web de la Cala RTV.

Comparteix