Victòria molt treballada del Bàsquet l’Ametlla davant del Rocabruna

Aquest diumenge a la tarda el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar 70 a 59 al Rocabruna sots-25.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va aconseguir diumenge a la tarda la seva segona victòria en l’actual campionat de lliga. Els caleros, en un partit molt igualat, es van imposar per 70 a 59 al Rocabruna sots-25 de les Borges del Camp.

Als caleros els va costar molt marxar per davant en el marcador i els dos primers quarts van ser d’alternances, arribant a la mitja part amb un marcador desfavorable de 25 a 27 i no fou fins al tercer quart, que amb un parcial de 23 a 12, els de l’Ametlla de Mar van poder posar distància.

L’últim quart va tornar la igualtat, però els caleros ja van saber controlar el resultat en el marcador per acabar guanyant d’11 punts de diferència i sumar així la segona victòria en tres partits disputats.

Juanfran Chacón, entrenador de l’equip es conforma amb el resultat, però destaca les dificultats de l’equip.

Pol Aguado amb 22 punts i Pol Solsona amb 12, van ser els màxims encistelladors de l’equip calero.

Ara els caleros, amb dos ‘partits menys disputats que la resta, , són 7 s a la classificació amb 5 punts, mentre que el líder, és l’Amposta amb 10 punts en cinc partits jugats.

El pròxim partit del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, serà diumenge dia 7 de novembre al Poliesportiu Municipal Galetet davant del Club Bàsquet La Selva B.