Els nous agents incorporats a l’ABP de Tortosa també donaran servei a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els 14 nous agents de Mossos d’Esquadra destinats a l’Àrea Bàsica Policial de Tortosa (ABP) reforçaran tota la comarca, donant servei també a l’Ametlla de Mar.

Cal tenir en compte la desena d’agents de la seu marítima de l’Ametlla de Mar, incorporats fa dos mesos, que també donen suport al servei terrestre.

45 agents del cos de Mossos d’Esquadra s’han incorporat ja a la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, 14 dels quals donaran servei al Baix Ebre reforçant les diferents comissaries de districte com la de l’Ametlla de Mar. Els agents han de superar un any de pràctiques que els servirà per copsar la realitat de tot el territori.

Els nous agents es van graduar el dia 2 d’octubre d’enguany i s’han distribuït a les diferents regions policials, on ja han començat a donar servei reforçant les unitats de seguretat ciutadana i hauran de superar l’any de pràctiques.

Durant aquest any, els efectius obtindran una visió global de la comarca, movent-se pels diferents municipis de tota la regió, com l’Ametlla de Mar. Un cop superat el període de pràctiques, els agents podran escollir la comissaria de districte a través d’un concurs.

El director dels serveis territorials d’Interior a les Terres Ebre, Miquel Alonso, explica que el compromís del departament és cobrir la falta de personal a través de les promocions i destaca les tasques dels agents de la seu marítima de l’Ametlla de Mar que també donen servei terrestre.

Dels 45 agents nous, 13 s’ubiquen a l’Àrea Bàsica Policial del Montsià i 18, entre la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. Amb un 17% de nous agents, les Terres de l’Ebre és la segona regió policial amb un major increment, només superada per la regió del Pirineu Occidental (22%).

Comparteix