Derrota per 0 a 1 dels veterans de La Cala davant del Vinaròs

Comparteix

Dissabte va ser el primer partit de la temporada després de la inactivitat causada per la pandèmia.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 0 gols a 1 davant dels Veterans del Vinaròs. Els caleros no van aprofitar cap de les ocasions que van tenir a la primera part i ho van acabar pagant car.

El de dissabte era el primer partit que jugaven els veterans caleros després de la inactivitat per la pandèmia. Una pretemporada atípica sense cap partit de preparació, ha estat insuficient perquè l’equip, amb molts canvis aquest any, s’hagi acabat d’adaptar.

Aquesta és la conclusió, després de veure el partit de dissabte en el qual el Vinaròs amb molt poc, es va emportar els tres punts. Els de l’Ametlla de Mar van disposar de clares ocasions a la primera part, que no van convertir i en canvi, els vinarossencs, van aprofitar l’única clara que van disposar després d’una manca d’entesa local.

El Vinaròs, amb pocs efectius a la banqueta, va dedicar-se a defensar el resultat, mentre que els caleros eren inoperants en atac.

0 a 1 final en el marcador, i molta feina per davant.

Joan Pere Llambrich, és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Aquest cap de setmana és de descans a la lliga de veterans i el següent partit, els caleros tornaran a jugar a casa davant del Canareu.

Comparteix