El CIP acull, aquest dimecres, un espai de diàleg per reflexionar sobre la convivència al municipi

Comparteix

Aquest dimecres a les 19.30h de la tarda al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Es tracta de l’exposició participativa ‘Millorem la convivència’, impulsada pel Consell Comarcal, en la qual institucions i ciutadans poden compartir les seves impressions i opinions sobre la convivència al municipi.

Aquest dimecres, a les 19.30 h de la tarda, el Centre d’Interpretació de la Pesca acollirà una acció participativa, per tal de millorar la convivència, la inclusió i la cohesió social al municipi. És la segona vegada que es duu a terme aquesta activitat, impulsada pel Consell Comarcal del Baix Ebre i emmarcada dins un procés comunitari de tota la comarca.

El procés implica dur a terme una diagnosi sobre l’estat de la convivència i la cohesió social al conjunt de la comarca, però amb la mirada pròpia de cada municipi per la qual cosa és necessari el treball conjunt d’institucions i ciutadania.

Jani Brull és la regidora d’Educació:

Comparteix