Primera victòria del bàsquet calero, davant del Vila-seca

Els caleros guanyen 99 a 50 al Vila-seca sots-21.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar el primer partit de la temporada. Ho va fer amb molta superioritat davant del Vila-seca sots 21 en el partit disputat diumenge a la tarda al Poliesportiu Municipal Galetet.

El partit només va tenir certa igualtat a la primera part. El primer quart, que va finalitzar 10 a 16 pels visitants, i el segon, tot i donar la volta al marcador, va finalitzar amb una diferència a favor dels caleros de només 9 punts. Fou a partir del tercer quart, que els parcials ja foren clarament favorables als locals, i durant tota la segona part, per acabar imposant-se per 99 a 50.

Els 49 punts de diferència plasmen clarament la superioritat calera davant d’un equip molt jove i amb poca experiència.

Juanfran Chacón és l’entrenador de l’equip calero.

Aitor Gavilán amb 21 punts va ser el màxim encistellador de l’equip, seguit pels 20 punts de Pol Aguado i els 19 de Pol Solsona.

Amb aquesta victòria, els caleros se situen a la 6a posició de la classificació amb 3 punts i amb un partit menys. Dissabte a les 16,00 h els caleros visitaran la pista de l’Stokplus La Sénia.