El biker calero Joan Josep Callau segueix en cursa a la Titan Desert

Comparteix

Aquest dimecres disputa la 4a etapa entre Tafraoute i Erg Chebbi de 130 quilòmetres de recorregut.

El biker calero Joan Josep Callau està situat a la 6a posició de la classificació de la categoria Adventure a la Titan Desert que s’està disputant al desert del Marroc, després de les tres primeres etapes.

Tot i les dificultats i la duresa del recorregut, el calero segueix en cursa. De fet, els abandonaments estan a l’ordre del dia i ja són molts, els que a la seva categoria, han decidit plegar o els han eliminat. Cal recordar que la categoria Adventure no permet cap suport extern ni ajuda tècnica, ni física ni de cap mena.

El calero de moment, porta dos 8s llocs i una 6a posició en les tres etapes disputades fins ara.

Ara ocupa la 6a posició de la categoria Adventure a més de 5 hores del primer, Josep Ito i és el 161è a la general, a més de 7 hores del líder Konne Looser. Aquest dimecres es disputa la 4a etapa entre Tafraoute i Erg Chebbi de 130 quilòmetres de recorregut.

Comparteix