La Biblioteca Dr. Frias fa una donació de llibres a l’Escola Sant Jordi

Comparteix

S’han lliurat desenes de llibres de lectura per omplir la biblioteca de l’Escola.

La Biblioteca Dr. Frias de l’Ametlla de Mar ha lliurat un lot de desenes de llibres de lectura infantil a l’Escola Sant Jordi, per tal de completar i ampliar el fons bibliogràfic del centre i posar-lo a disposició de tots els alumnes.

La Biblioteca Municipal ha ajudat a omplir els prestatges de la biblioteca de l’Escola amb la donació de desenes de llibres infantils. No és la primera vegada que es fa aquest tipus de donació de llibres al centre educatiu, amb l’objectiu de donar-los un altre ús i renovar així tant el material de la Biblioteca com el del centre educatiu.

Jani Brull és la regidora de Cultura.

A banda, la Biblioteca també compra els llibres de lectura obligatòria de l’Institut Candelera, per oferir a l’alumnat d’aquest centre la possibilitat d’adquirir-los temporalment.

Comparteix