Dos podis caleros al Trofeu Iniciació de Patinatge de Catalunya

Comparteix

El Club Patí l’Ametlla de Mar serà representat, aquest dissabte, al Campionat de Catalunya de Shows que es disputa a Cambrils.

Dos podis són els que van aconseguir els patinadors i patinadores del Club Patí l’Ametlla de Mar a les finals del Trofeu Iniciació de Catalunya, que la Federació Catalana de Patinatge va organitzar la setmana passada a Riudoms.

L’organització d’aquesta competició, ha estat molt ben rebuda pels clubs, que van poder triar dia de competició durant la setmana, fet que els va permetre competir davant d’altres clubs rivals d’altres demarcacions de Catalunya, independentment del nivell de cada club.

L’entitat calera va classificar 6 patinadors per a les Finals disputades aquest dissabte amb el resultat de dos podis, Albert Manea es va classificar 2n en nivell B i Carme Arbó en 3a posició nivell C. La resta també van obtenir bones classificacions, però sense accedir al podi.

Nerea Bertomeu, monitora del club,  s’ha mostrat molt contenta per la participació calera a la competició.

El quartet format per Laia Llambrich, Meritxell Flores, Àlex Arbó, Hannah Pallarés i Paula Serrano representarà aquest dissabte al Club de patinatge de l’Ametlla de Mar al Campionat de Catalunya de Shows que es disputa a Cambrils.

Comparteix