Cinc medalles d’or al Campionat d’Espanya pel twirling calero

Comparteix

Les gimnastes van desplaçar-se, divendres passat, a Múrcia, per participar al campionat d’Espanya de Twirling Baton, que va organitzar la Federació Espanyola de Ball Esportiu.

El Club de Twirling de l’Ametlla de Mar va aconseguir cinc medalles d’or al campionat d’Espanya de Twirling Baton, que va organitzar la Federació Espanyola de Ball Esportiu a Múrcia el passat divendres dia 2 de juliol.

El Club calero va desplaçar tretze atletes al Campionat d’Espanya per participar en les sèries B, A i Elit i un bon grapat d’acompanyants que els van donar suport.

Pel que fa als resultats, van ser cinc primeres posicions i per tant, cinc campionats d’Espanya per a David Accensi, categoria sènior sèrie Elit, Maria Campanals, categoria Juvenil sèrie Elit, Roger Espuny en categoria cadet, sèrie A, la parella junior formada per Maria Margalef i Naira Arias a la sèrie Elit i per últim l’equip sènior sèrie Elit.

A més a la segona posició i per tant, medalles de plata, es van classificar Maria Margalef categoria junior, sèrie A i la parella formada sènior per Núria Tibari i Maria Campanals a la sèrie Elit.

Amb la medalla de bronze van tornar Naira Arias en categoria juvenil sèrie A, Isona Llambrich en categoria infantil sèrie B i la parella cadet d’Isona Llambrich i Carla López a la sèrie B. A més de les medalles, també es van aconseguir quatre quartes posicions.

Hero Tello és la responsable del Club de Twirling de l’Ametlla de Mar.

El Club de Twirling ha agraït el suport dels col·laboradors, ja que per poder viatjar a Múrcia, el Club de Twirling de l’Ametlla de Mar va encetar la iniciativa #ambelcapamurcia, per tal de poder ajudar als atletes amb el finançament de les despeses del viatge i ocasionades.

En condicions normals, la major part dels atletes s’haurien classificat per viatjar als campionats d’Europa i del Món, tot i que l’actual situació de pandèmia ha fet que s’ajornessin les competicions, les quals, s’hauran de fer en format virtual.

Comparteix