La Policia local de l’Ametlla de Mar disconforme amb la negociació del conveni

Comparteix

El consistori ha manifestat el seu desencís davant la manca de certesa en el contingut del comunicat

La Federació de Serveis a la Ciutadania del sindicat CCOO a les comarques tarragonines, va denunciar dimecres mitjançant un comunicat la situació que estan patint la plantilla de funcionaris i especialment la Policia Local de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Segons el comunicat, aquests dos col·lectius pateixen les conseqüències d’haver quedat fora de la negociació per millorar les seves condicions laborals que l’ajuntament va pactar amb el personal laboral l’any 2020. Segons el sindicat, les condicions comunes s’haurien d’haver negociat conjuntament.

El comunicat afirma que després de sis reunions en els darrers mesos entre els representants del personal funcionari i policial amb l’ajuntament, s’han trobat amb la constant negativa per part de l’administració local a totes les propostes efectuades.

Aquest comunicat, però, ha provocat la disconformitat d’una part important del funcionariat municipal, tant pel contingut, el qual no comparteixen, com en les formes, les quals consideren que no són les més idònies per arribar a resoldre la problemàtica. Aquest col·lectiu de funcionaris s’ha desmarcat absolutament del comunicat del sindicat.

En aquest sentit, el consistori ha manifestat el seu desencís davant la manca de certesa en el contingut del comunicat, havent-se assolit en data 14 de maig de 2021 l’aprovació per part del personal funcionari de l’acord de negociació del conveni del personal funcionari, proposat per l’Ajuntament, en l’única excepció de la proposta de retribucions complementàries de la Policia Local.

Per a l’ajuntament, el comunicat denota una manca de solidaritat amb relació a la resta de personal funcionari i possible omissió del deure de la prestació del servei públic, agreujat pel fet que en les darreres dues setmanes han causat baixa d’incapacitat transitòria 8 funcionaris de la Policia Local.

Comparteix