La Cala juga l’últim partit a casa de la temporada amb el Jesús Catalonia

Comparteix

A manca de dos partits per disputar, als caleros els queda lluitar per assolir una quarta posició

El 1r equip de futbol de la Cala, jugarà aquest dissabte a partir de les 18,00 h l’últim partit de la temporada a casa i ho farà davant del Jesús Catalonia. A manca de dos partits per disputar, als caleros els queda lluitar per assolir una quarta posició, molt complicada sobretot, després d’haver enllaçat un empat i dos derrotes en els darrers tres partits de lliga.

L’objectiu de l’entrenador és recuperar l’equip i aixecar l’ànim dels jugadors, molt tocats per la derrota del passat dissabte a Roquetes, on tot i haver tingut suficients oportunitats de gol per puntuar, van acabar perdent per 6 gols a 3. Buscant la 4a posició final, el Jesús Catalonia, 5è amb 26 punts, és rival directe en la recerca d’aquest objectiu. Ivan Romeu és l’entrenador de la Cala.

Amb aquest resultat els de l’Ametlla de Mar amb 24 punts s’han situat a la 6a posició d’una classificació, que després de recuperar els partits ajornats, ja encapçala l’Ebre Escola Esportiva amb un punt de diferència sobre la Rapitenca B i tres sobre el Jesús i Maria.

Comparteix