Josep Ma Castelló i Gema Hernández s’imposen a la 100% Half

A la categoria Olímpica el guanyador fou Albert Casado en masculí i a la categoria femenina la primera classificada fou Mireia Masip.

Josep Maria Castelló del Club Triatló Prosan va imposar-se diumenge a la Half 100% de l’Ametlla de Mar amb un temps de 4:17:26. El triatleta de Mollerussa va arribar per davant de Pol Sanabre 4:19:48 i de Martí Quer 4:24:36.

A la categoria femenina es va imposar Gema Hernández amb un temps de 4:57:36, per davant de Cris Ramírez 5:00:45 i Helena Florenti 5:05:11.

A la categoria Olímpica el guanyador fou Albert Casado del Club Triatló Granollers amb un temps de 2:06:29, que va entrar per davant de Ricard Martí 2:10:36 i Jordan Beleffi 2:10:49. A la categoria femenina la primera classificada fou Mireia Masip del Saltoki Kideak 2:34:08 per davant de Blanca Sanromà 2:37:12 i Clara Marcuard 2:40:23.

Els 450 participants van afrontar tres modalitats esportives. Per una banda, la natació en aigües obertes amb un recorregut de 1.900 metres a la zona del Passeig Marítim i la platja de l’Alguer, que fou de 1.500 metres per als inscrits a la 100% Tri.

També van afrontar un trajecte de 90 quilòmetres en bicicleta entre el Passeig Marítim i la zona de l’Almadrava, accedint per la carretera de l’Empalme i Mas Platé, en el cas de la 100% Half i de 40 quilòmetres a la 100% Tri.

Per últim els triatletes van cobrir una distància de 21 quilòmetres de cursa a peu entre l’aparcament del port pesquer i l’Estany, i que en la distància olímpica va ser de 10 quilòmetres.