4a posició final de l’Infantil en el comiat de la competició oficial del futbol base

Comparteix

En l’última jornada de competicions oficial del futbol base, l’Infantil de l’AME de l’Ametlla de Mar va guanyar per 3 gols a 0 al Jesús Catalonia.

Amb gols d’Hèctor Montaña, Jahvé Moreso i Aleix Garcia, els de l’Ametlla de Mar es van imposar clarament al seu rival.

Els tres punts aconseguits en aquesta última jornada, fan que els caleros hagin acabat la lliga en una meritòria 4a posició de la classificació. Les victòries de l’Olímpic Mora d’Ebre i el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B van fer inviable la millora dels caleros a la classificació d’una lliga que ha acabat guanyant el Tortosa A. Xavi Borràs, entrenador de l’Infantil s’ha mostrat del tot satisfet.

Quant al futbol escolar, el Benjamí Llobarrets es va imposar per 5 gols a 4 a l’Ebre Escola Roig i d’aquesta manera finalitza la lliga a la 5a posició. Per la seva part, el Prebenjamí Seitonillos va perdre per 2 gols a 10 davant del Roquetenc Roig i finalitza la lliga com a cuer de la classificació amb un sol punt.

Pel que fa als partits amistosos que van jugar els equips alevins, l’Aleví A va guanyar 5 a 2 a l’Ulldecona i l’Aleví B va perdre 7 a 4 a Mora la Nova.

Comparteix