50 tones d’asfalt per millorar carrers a Tres Cales

Comparteix

S’actuarà sobre els carrers en més mal estat

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha començat aquesta setmana els treballs de millora i manteniment d’alguns carrers de la urbanització Tres Cales. Concretament s’actuarà sobre els carrers en més mal estat, als quals destinaran 50 tones d’asfalt.

Aquesta setmana i davant la proximitat del període estival, l’ajuntament de l’Ametlla de Mar ha posat en marxa diverses actuacions de millora a la urbanització Tres Cales.

Una brigada de cinc operaris equipats amb una màquina, actuarà sobre els trams en més mal estat d’alguns carrers de la urbanització, procedint al “parxejat” d’aquests, amb 50 tones d’asfalt que s’han adquirit per a l’ocasió. S’aprofitaran aquests treballs per fer diverses accions de manteniment. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

A més de la millora del ferm d’alguns carrers, l’ajuntament ha procedit a la renovació d’una part dels tancaments de fusta que delimiten la zona d’esbarjo, la pista poliesportiva i les pistes de petanca del parc públic de Tres Cales i el centre social.

Comparteix