La Nit de Poesia al carrer desvetlla els guanyadors dels premis literaris de 2021

Comparteix

Cristina Àlvarez Roig ha guanyat el premi Nit de Poesia al carrer i Ramon Nieto Gallart el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar.

La Nit de Poesia al carrer celebrada dissabte al vespre a la Plaça Joan Miró, va desvelar els noms dels guanyadors de l’edició de 2021 del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i Nit de Poesia al carrer.

Cristina Àlvarez Roig ha guanyat el premi Nit de Poesia al carrer i Ramon Nieto Gallart el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar.

En total el jurat va rebre 160 originals procedents d’arreu dels territoris de parla catalana, concretament 84 treballs al premi de poesia i 76 al premi de narrativa.

La nit va servir per anunciar públicament que l’obra Un auditori per als ocells de Cristina Àlvarez, nascuda a Barcelona l’any 1973 guanyava la 12a edició del premi Nit de Poesia al carrer. També es va anunciar públicament que l’obra Joc de miralls de Ramon Nieto nascut al Pont de Vilomara l’any 1977 guanyava la 29a edició del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar.

Les dues obres seran publicades per Pagès editors amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Cal recordar que els premis estan dotats amb 1.500 € cadascun. Joan Callau, coordinador de CalaCultura i dels premis explica que ja comencen a treballar en la pròxima edició.

El jurat del premi Nit de Poesia al carrer ha estat format per Montse Oller, Carme Cruelles, Rafel Haro, Albert Guiu i Joan Callau com a coordinador, mentre que el jurat del Premi de Narrativa, també coordinat per Joan Callau, està format per Maria Victòria Lovaina, Cari Ariño, Coia Valls i Benjamí Torné.

Comparteix